Boyfriend jeans

22:18

IMG_0977

cardigan - ZARA // turtleneck - H&M // jeans - ZARA // sneakers - Adidas Superstar

Víkend nám bohužel skončil, ale já přicházím s mým takovým klasickým víkendovým outfitem. Pohodlné boyfriend džíny, které jsem si koupila v povánočních slevách a až teď z nich snudala cedulku, nejoblíbenější hávíček (cardigan), který nosím úplně pořád a oblíbené tenisky Adidas Superstar, kterých se nemůžu dočkat až je budu zase nosit pravidelně. Přiznám se, že na holé kotníky úplně nejsem v tomto pořád ještě zimním počasí stavěná a příště je na mě uvidíte až bude pořádně teplo! Už aby to jaro přišlo!

Weekend is over, but here is my favorite weekend and free time outfit. Favorite long cardigan, boyfriend jeans from after-christmas sales and my beloved sneakers Adidas Originals. I am freezing with bare ankles in this weather, I swear that I wouldn't wear them until spring will be finally here!

-TheLuciiesh

IMG_0970

IMG_0976

IMG_0974

IMG_0978

You Might Also Like

3 komentářů

  1. Dámské basic halenky
    Dámské basic halenky
    Dámské basic halenky MOHITO
    U MOHITO najdete módní a stylové basic halenky v různých barvách a vzorech. Ve vašem šatníku by neměly chybět klasické modely v tlumených a neutrálních odstínech, jako je bílá, černá, béžová a šedá. Pokud jste však příznivci neobvyklých řešení, vsaďte na šťavnaté odstíny, které se vyplatí zařadit do svých outfitů. Obyčejné halenky jsou skvělé pro každodenní nošení, ale můžete s nimi vytvořit i mnoho elegantních outfitů. Můžete je nosit k džínům, pohodlným kalhotám, sukním i šortkám. Podívejte se na naše návrhy!

    OdpovědětVymazat