Blue day MONDAY

14:10

IMG_3906

Ahoj všichni! Dostala jsem vynadáno, že všechny mé příspěvky začínají pořád stejnou větou, tak jsem se rozhodla to trošičku více oživit!
Dnes máme pondělí, začátek nového týdne. Nedá se říct, že bych pondělky měla ráda, myslím, že máme každý v sobě zafixováno, že pondělí je "negativní den" a máme před sebou strašně moc povinností a hlavně je daleko do volného víkendu (který si ani pořádně neužijeme a už je tu zase to hloupé pondělí!). Proto se snažím vždy hledat na pondělí něco pozitivního! Přemýšlejte co skvělého vás tento týden čeká, těšte se třeba na kafe, které si uděláte až přijdete do školy/práce a radujte se z maličkostí!

Teď už k outfitu :) Možná vám přijde, že v poslední době akorát měním barvy kabátu a bambulky na kabelce, ale ono to tak skoro vlastně je. Už, aby bylo jaro a mohli jsme si zase obléci trenchcoat (který nutně potřebuji nový), bomber jacket nebo křivák!
Fotky jsou ze soboty, kdy jsme byli na rodinném obědě, takže pravda, nejsem oblečená moc teple a dnes bych v tomto outfitu asi zmrzla! Mám na sobě mé oblíbené pletené šaty s dlouhým rukávem z Manga a kabátek z Espritu. Boty jsem kupovala před dvěma lety v Salamanderu, pořád jsou skvělé (jen na fotkách trošku ušmadlané - pardon!).

Jak se Vám outfit líbí? Napište mi do komentářů, jestli máte rádi pondělí a čím si ho zpříjemňujete! :)

-The Luciiesh


Hello everyone! My sister said me, that every article which I wrote, started with the same sentence, so I decided to change it!  (haha that's it).
Today is a monday. The day which have a lot of haters. I don't really like mondays but every time, I try to find something special at this day or whole week! I plan what I have to (or want to) do this week etc. You have to be happy from little things for example from your morning coffee!:)
Now about the outfit. It might seem like I just changing color of my coat and pompom. Basicaly, it's true :D I can't wait for spring when we wear trenchcoats and bomber jackets! 
Today I'm wearing my favorite knitted dress, blue coat, and gold details. 
Do you like my outfit? And what about you and mondays? :) 

-The Luciiesh


IMG_3914

IMG_3911

coat - ESPRIT
dress - MANGO
handbag - LAUREN RALPH LAUREN 
shoes - PAUL GREEN (SALAMANDER)
necklace - PRIMARK
watches - SIX
pompom - COMTESSA

IMG_3927
IMG_3884
IMG_3916
IMG_3940
IMG_3946

You Might Also Like

2 komentářů